Akçaburç İlkokulu

Vizyon: Başarıyı, aydınlığı kendimize şafak kadar yakın bilip; cehaleti miskinliği yıldızlar kadar uzak tutmak tek idealimizdir. Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Okulun soysa- kültürel ve ekonomik yapısı dikkate alınarak eğitim ve öğretim programı en etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Demokratik, insan haklarına saygılı, hoşgörülü benliğine ve milletine bağlı, Atatürk İlke ve İnkılaplarının savunucusu bireyler yetiştirmek temel işlevimimizdir. • Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:20-14:10
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Çevre köylerdeki okulların öğretmenleri ile birlikte Gaziantep merkezden gelen servis mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0342 442 52 39 // 0533 406 53 84 // 0543 558 40 48

WEB - https://akcaburcilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AKÇABURÇ MAH. 98001 SK. AKÇABURÇ İLKOKULU NO: 52 İÇ KAPI NO: 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Normal eğitim(Ortaokul ile birlikte eğitim yapılıyor)

Yerleşim Yeri - Akçaburç Köyü

Ulaşım Belirli saatlerde halk otobüsü vardır. Öğretmenler servisle ve şahsi araçlarıyla okula gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve ilçe merkezine 30 km uzaklıkta olup ulaşım sorunu yoktur.Yolu asfalttır.